Doelgroep psychiatrie


 

Wij bieden jou de ruimte om alles op je eigen tempo te doen, omdat niemand hetzelfde is…

Soms gaat het allemaal niet zo makkelijk als je zou willen. Een helpende hand en een veilige plek. Dat is waar je naar op zoek bent.

Mensen om je heen die jou begrijpen en misschien wel hetzelfde ervaren. Wil jij graag de ruimte om dingen op jouw manier en jouw tempo te doen? Gewoon even jezelf mogen zijn zonder dat iemand je veroordeelt. Dan ben je bij ons op je plek!

Wij bieden op onze dagbesteding alle ruimte die jij nodig hebt. Letterlijk en figuurlijk. Wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

 

“Outdoors I am more relaxed for some reason”

Wat wij belangrijk vinden voor jou…

Een veilig plekje en ruimte voor jou waar jij jezelf mag zijn. Waar je je eigen hobby’s kan doen. Maar ook waar je om hulp kan vragen als je dat nodig hebt. Wij staan altijd voor je klaar.

Rust en tijd, alles op je eigen tempo. Aan ‘haasten’ en ‘moeten’ doen wij niet, dat werkt ook niet. Leven in het nu is wat telt.

Buiten zijn is gezond en dieren knuffelen doet een mens goed. Met onze grote buitenruimte en lieve dieren gaan wij dus ook graag naar buiten!

Hoe anderen onze dagbesteding hebben ervaren…

Ecopoll geeft mij een gevoel van vrijheid.

Mijn ervaring met Ecopoll is goed! Ze zijn flexibel en kijken echt naar de kwaliteiten van hun bezoekers. 

Onze locatie

Op onze mooie locatie gelegen in het buitengebied van Geffen hebben wij alle ruimte. De locatie is ideaal om tot rust te komen en de frisse buitenlucht in te ademen. Zo kom jij echt tot rust en kan je de ruimte pakken die je nodig hebt. 

Iedereen heeft soms wat rust en tijd voor zichzelf nodig.

Wij zijn te vinden aan de Leiweg 7 te Geffen.

Contact opnemen

Ben jij al overtuigd en wil je meteen kennis komen maken? Of heb je een vraag en wil je graag contact opnemen? Dat kan! Vul dan meteen het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij jullie terug!

Wij kijken er naar uit om met jou in contact te komen en te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je een vraag? Neem dan ook een kijkje bij de veelgestelde vragen. Wie weet staat jouw vraag ertussen.

6 + 5 =

Veelgevraagde vragen

Hoe kom ik op de dagbesteding bij Ecopoll?

U kunt contact met ons opnemen en samen kijken we welke stappen u moet doorlopen om ervoor te zorgen dat u bij ons op de dagbesteding kan komen. Wij geven advies en kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een WMO of WLZ-indicatie.

Kan ik een dag mee komen lopen?

Ja dat kan. Als u nog aan het oriënteren bent kunt u met ons een afspraak maken om kennis te maken. Na het gesprek kunnen we een afspraak inplannen zodat u een ochtend, middag of de hele dag kunt oriënteren wat wij doen binnen onze dagbesteding en of het past bij uw verwachtingen. Ook als u nog geen indicatie heeft kunt u bij ons komen voor een kennismakingsgesprek en meeloopdag.

Ik heb een WLZ-indicatie kan ik bij jullie ook op de dagbesteding komen?

Ja dat kan zeker. Wij hebben een overeenkomst met Sint Jozefoord die gevestigd is in Nuland. Wanneer u met een WLZ-indicatie bij ons wilt komen dan gaat een gedeelte van de indicatie naar Sint Jozefoord. De facturatie loopt dan via hen. Wij helpen u hierbij hoe u dit kunt regelen.

Ik heb een PGB kan ik ook bij jullie op de dagbesteding komen?

Ja, ook mensen met een PGB kunnen bij ons op de dagbesteding komen. Wij ondersteunen u met het invullen van de formulieren.

Wat zijn de tarieven als ik met een PGB-indicatie bij jullie op de dagbesteding wil komen?

De tarieven wijzigen elk jaar. Wij willen u dan vragen om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan de tarievenlijst doorsturen.

Zit vervoer bij de dagbesteding inbegrepen?

Vervoer van en naar de dagbesteding kan vanuit de organisatie geregeld worden. Samen kijken wij met u waar de mogelijkheden zijn. Bij een WMO-indicatie zit vervoer inbegrepen. In alle andere gevallen brengen wij de vervoerskosten inrekening. Vraag onze tarievenlijst op om te zien welke kosten er voor u gelden.

Welke dagen en hoeveel dagen kan ik naar de dagbesteding komen?

Momenteel zijn wij open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wanneer u wilt komen kunt het beste afstemmen met ons. U kunt voor een hele dag kiezen of voor een dagdeel.

Ik wil stoppen met de dagbesteding, wat nu?

Mocht u willen stoppen met de dagbesteding geef dit aan ons door. Wij helpen u hierbij en zorgen ervoor dat de zorg netjes wordt afgesloten. Wilt u over naar een andere dagbesteding, dan kunnen wij samen met u kijken wat mogelijk bij u zou passen. Wij vragen u dan wel om ook schriftelijk bij ons in te dienen per wanneer u dan wilt stoppen.

Is er een cliëntenraad?

Ja er is een cliëntenraad waar u als cliënt of mantelzorger kunt deelnemen. U kunt dan de belangen van andere cliënten behartigen en wordt er om advies gevraagd. Wilt u zich hiervoor aanmelden dat kan, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u meer informatie krijgt.