Zorgimkerij Ecopoll


Op onze dagbesteding creëren wij de ruimte voor onze gasten waarin zij zich naar hartlust kunnen ontplooien

Wij ontzorgen jouw zorgen!

Ben je opzoek naar huiselijke sfeer, gezelligheid, rust en een veilige plek waar jij jezelf kunt zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken naar elke individu en stemmen samen met jou af wat goed voor jou voelt om te doen. Bij ons is er geen vast dagprogramma en geen een dag hetzelfde!

Wij geven onze gasten de ruimte en persoonlijke handvaten die zij behoeven, omdat iedereen uniek is…

Ben jij op zoek naar een dagbesteding, eentje waar je je wel thuis voelt. Waar je gezien wordt en meer bent dan slechts een nummertje? Dan is de kans groot dat je bij ons op je plek bent!

Wij bieden jou een persoonlijke ervaring ingericht op basis van wat bij jou past. Omdat wij niet slechts een dagbesteding zijn, maar jouw veilige plek waar jij jezelf kan zijn op goede en slechte dagen. 

We hebben ontzettend veel mogelijkheden en voor ieder is er wel wat wils. Zo hebben we buiten ontzettend veel ruimte, dieren en leuke klusjes waar we lekker mee aan de slag kunnen gaan. Geen buiten mens? Dat is geen probleem, ook binnen hebben we veel mogelijkheden. Zo poolen we of spelen we graag met z’n allen een spelletje. Wij bieden met liefde alle ruimte om een persoonlijke invulling te geven aan de dagbesteding, omdat ieder mens anders is

Bekijk onze promovideo voor een voorproefje.

Jij bent bij ons op je plek als je op zoek bent naar…

Dagbesteding bij Dementie

Dagbesteding psychiatrie

Hulp bij het aanvragen van een zorg indicatie

Wist je dat wij…

uur per week klaarstaan voor jou

kasten met bijen hebben staan die honing produceren

cliënten per week ontvangen

Dagbesteding voor dementerende ouderen

Dagbesteding bij Zorgimkerij Ecopoll.

Op onze mooie locatie gelegen in het buitengebied van Geffen hebben wij alle ruimte. De locatie is ideaal om tot rust te komen en de frisse buitenlucht in te ademen. Zo komt iedereen die hier die bij ons zijn dagbesteding in wilt vullen, echt helemaal tot rust.

Wij zijn te vinden aan de Leiweg 7 te Geffen. 

Wil jij langs komen om kennis te maken en kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan meteen en geheel vrijblijven contact op.

Hoe anderen de dagbesteding bij ons hebben ervaren…

Bezoekers van de dagbesteding hebben een uitlopende zorgvraag, Psychische en dementie problematiek. Daardoor is ondersteuning en zorg op maat nodig. Onze ervaring met Ecopoll is dat zij hier zeer in slagen!

Wij komen met veel plezier op de dagbesteding voor gezelligheid, gemoedelijkheid en een lekkere warme maaltijd. 

Contact opnemen

Ben jij al overtuigd en wil je meteen kennis komen maken? Of heb je een vraag en wil je graag contact opnemen? Dat kan! Vul dan meteen het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij jullie terug!

Wij kijken er naar uit om met jou in contact te komen en te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je een vraag? Neem dan ook een kijkje bij de veelgestelde vragen. Wie weet staat jouw vraag ertussen.

Mocht u interesse hebben in onze beleidsverklaring, dan is deze opvraagbaar via het contactformulier.

 

  Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord dat Zorgimkerij Ecopoll uw persoonsgegevens verwerkt en bewaard.

  Veelgevraagde vragen

  Hoe kom ik op de dagbesteding bij Ecopoll?

  U kunt contact met ons opnemen en samen kijken we welke stappen u moet doorlopen om ervoor te zorgen dat u bij ons op de dagbesteding kan komen. Wij geven advies en kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een WMO of WLZ-indicatie.

  Kan ik een dag mee komen lopen?

  Ja dat kan. Als u nog aan het oriënteren bent kunt u met ons een afspraak maken om kennis te maken. Na het gesprek kunnen we een afspraak inplannen zodat u een ochtend, middag of de hele dag kunt oriënteren wat wij doen binnen onze dagbesteding en of het past bij uw verwachtingen. Ook als u nog geen indicatie heeft kunt u bij ons komen voor een kennismakingsgesprek en meeloopdag.

  Ik heb een WLZ-indicatie kan ik bij jullie ook op de dagbesteding komen?

  Ja dat kan zeker. Wij hebben een overeenkomst met Sint Jozefoord die gevestigd is in Nuland. Wanneer u met een WLZ-indicatie bij ons wilt komen dan gaat een gedeelte van de indicatie naar Sint Jozefoord. De facturatie loopt dan via hen. Wij helpen u hierbij hoe u dit kunt regelen.

  Ik heb een PGB kan ik ook bij jullie op de dagbesteding komen?

  Ja, ook mensen met een PGB kunnen bij ons op de dagbesteding komen. Wij ondersteunen u met het invullen van de formulieren.

  Wat zijn de tarieven als ik met een PGB-indicatie bij jullie op de dagbesteding wil komen?

  De tarieven wijzigen elk jaar. Wij willen u dan vragen om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan de tarievenlijst doorsturen.

  Zit vervoer bij de dagbesteding inbegrepen?

  Vervoer van en naar de dagbesteding kan vanuit de organisatie geregeld worden. Samen kijken wij met u waar de mogelijkheden zijn. Bij een WMO-indicatie zit vervoer inbegrepen. In alle andere gevallen brengen wij de vervoerskosten inrekening. Vraag onze tarievenlijst op om te zien welke kosten er voor u gelden.

  Welke dagen en hoeveel dagen kan ik naar de dagbesteding komen?

  Momenteel zijn wij open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wanneer u wilt komen kunt het beste afstemmen met ons. U kunt voor een hele dag kiezen of voor een dagdeel.

  Ik wil stoppen met de dagbesteding, wat nu?

  Mocht u willen stoppen met de dagbesteding geef dit aan ons door. Wij helpen u hierbij en zorgen ervoor dat de zorg netjes wordt afgesloten. Wilt u over naar een andere dagbesteding, dan kunnen wij samen met u kijken wat mogelijk bij u zou passen. Wij vragen u dan wel om ook schriftelijk bij ons in te dienen per wanneer u dan wilt stoppen.

  Is er een cliëntenraad?

  Ja er is een cliëntenraad waar u als cliënt of mantelzorger kunt deelnemen. U kunt dan de belangen van andere cliënten behartigen en wordt er om advies gevraagd. Wilt u zich hiervoor aanmelden dat kan, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u meer informatie krijgt.