Werken bij Ecopoll

Wil jij graag werken bij Ecopoll?

Wil jij bij ons aan de slag als vrijwilliger of als ZZP’er niveau 2(+)/3/4? Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan. Het is natuurlijk wel mogelijk om een open sollicitatie te doen.

Geef in je motivatiebrief aan wat voor soort werk je zoekt en waar je interesses liggen. Geef ook aan wat jouw motivatie is om bij Zorgimkerij Ecopoll te komen werken. Wij kijken dan of er toch een geschikte functie vacant is of misschien op korte termijn ontstaat.

De procedure is als volgt: als wij een open sollicitatiebrief ontvangen, dan kijken wij of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met jou op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende 6 maanden bewaren. Je krijgt daarvan altijd bericht. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen wij contact met jou op. Is dat niet het geval, dan wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.

Solliciteren kan door het onderstaande formulier in te vullen.

    Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord dat Zorgimkerij Ecopoll uw persoonsgegevens verwerkt en bewaard.