Klantenservice

Veelgestelde vragen

Mogelijk staat u vraag hier tussen, is dat niet het geval. neem dan gerust contact met ons op

Hoe kom ik op de dagbesteding bij Ecopoll?

U kunt contact met ons opnemen en samen kijken we welke stappen u moet doorlopen om ervoor te zorgen dat u bij ons op de dagbesteding kan komen. Wij geven advies en kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een WMO of WLZ-indicatie.

Kan ik een dag mee komen lopen?

Ja dat kan. Als u nog aan het oriënteren bent kunt u met ons een afspraak maken om kennis te maken. Na het gesprek kunnen we een afspraak inplannen zodat u een ochtend, middag of de hele dag kunt oriënteren wat wij doen binnen onze dagbesteding en of het past bij uw verwachtingen. Ook als u nog geen indicatie heeft kunt u bij ons komen voor een kennismakingsgesprek en meeloopdag.

Ik heb een WLZ-indicatie kan ik bij jullie ook op de dagbesteding komen?

Ja dat kan zeker. Wij hebben een overeenkomst met Sint Jozefoord die gevestigd is in Nuland. Wanneer u met een WLZ-indicatie bij ons wilt komen dan gaat een gedeelte van de indicatie naar Sint Jozefoord. De facturatie loopt dan via hen. Wij helpen u hierbij hoe u dit kunt regelen.

Ik heb een PGB kan ik ook bij jullie op de dagbesteding komen?

Ja, ook mensen met een PGB kunnen bij ons op de dagbesteding komen. Wij ondersteunen u met het invullen van de formulieren.

Wat zijn de tarieven als ik met een PGB-indicatie bij jullie op de dagbesteding wil komen?

De tarieven wijzigen elk jaar. Wij willen u dan vragen om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan de tarieven met uw doornemen

Zit vervoer bij de dagbesteding inbegrepen?

Vervoer van en naar de dagbesteding kan vanuit de organisatie geregeld worden. Samen kijken wij met u waar de mogelijkheden zijn. Bij een WMO-indicatie zit vervoer inbegrepen. In alle andere gevallen brengen wij de vervoerskosten inrekening.

Welke dagen en hoeveel dagen kan ik naar de dagbesteding komen?

Momenteel zijn wij open van maandag t/m vrijdag. Wanneer u wilt komen staat u vrij om gewoon binnen te lopen of om een afspraak te maken. Er is de mogelijkheid dat u ook voor een halve dag naar de dagbesteding komt.

Ik wil stoppen met de dagbesteding, wat nu?

Mocht u willen stoppen met de dagbesteding geef dit aan ons door. Wij helpen u hierbij en zorgen ervoor dat de zorg netjes wordt afgesloten. Wilt u over naar een andere dagbesteding, dan kunnen wij samen met u kijken wat mogelijk bij u zou passen. Wij vragen u dan wel om ook schriftelijk bij ons in te dienen per wanneer u dan wilt stoppen.

Is er een cliëntenraad?

Ja er is een cliëntenraad waar u als cliënt of mantelzorger kunt deelnemen. U kunt dan de belangen van andere cliënten behartigen en wordt er om advies gevraagd. Wilt u zich hiervoor aanmelden dat kan, neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u meer informatie krijgt.

Contact

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp ontvangen? Vul dan het contactformulier in of klik hier.

Contactgegevens

Wij reageren binnen vijf werkdagen op uw mail. Mocht u sneller met ons contact op willen nemen of meer informatie willen klik dan hier of bel 085 444 46 45.


    Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord dat Zorgimkerij Ecopoll uw persoonsgegevens verwerkt en bewaard.

    Nieuwsbrief

    Wilt u op de hoogte blijven van de veranderingen en nieuwtjes? dan is het mogelijk om u hier in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Elk kwartaal zal een nieuwsbrief uitkomen.

    13 + 5 =