Jasper & Thea

Over ons

Zorgimkerij Ecopoll heeft als missie om mens en natuur samen te brengen waarbij iedereen die bij ons komt zich veilig en thuis voelt. We richten ons op elk individu die bij de dagbesteding komt, we stemmen af op wens en behoefte. Elk persoon is bijzonder op zijn of haar manier.

Team Ecopoll

Wie zijn wij?

Jasper Schuurmans

Jasper van team Ecopoll

Over Jasper

Mijn zorgachtergrond en ervaring die ik heb opgebouwd zijn begonnen toen ik 15 jaar oud was. Nadat ik vanaf praktijkonderwijs mbo 1 ging volgen heb ik altijd in de zorg gezeten. Ik heb mezelf dan ook opgewerkt tot HBO-verpleegkundige.

Zorgimkerij Ecopoll is opgezet met mensen die een zorgachtergrond hebben en ervaringen hebben. Met deze ervaringen en kennissen is het bedrijf tot stand gekomen. Ik zorg ervoor dat alles aan de achterkant, van kwaliteit tot financiering wordt verzorgd. Aan de voorkant zorg ik ervoor dat de medewerkers het werk goed kunnen uitvoeren en zorg ik voor alle processen die nodig zijn om tot een succes te laten komen.

Naast mijn taken binnen Zorgimkerij Ecopoll, vind ik het ook leuk om activiteiten te doen die te maken hebben met sport. Ik vind het leuk om te gaan mountainbiken of te gaan zwemmen. Graag maak ik ook verre reizen naar het buitenland en bevind ik me dan ook het liefst in de natuur. Het werken met mensen heeft mij dan ook altijd getrokken en vind het tot op de dag van vandaag, het mooist wat ik kan doen.

Dit vinden wij belangrijk

Natuur & mens

Het samenbrengen van de natuur en mens staat bij ons centraal.

Vrijheid & respect

De wens en behoeften van onze gasten staan bij ons voorop.

Ontzorgen

Wij vinden het belangrijk dat naasten worden ontlast en dat ze geen zorgen hoeven te maken over hun naasten.

Wie zijn wij?

Thea Schuurmans

Dagbesteding voor dementerende ouderen

Over Thea

In 1985 ben ik getrouwd met Robert Schuurmans hebben we twee dochters en een zoon. In c.a. 1998 is Robert begonnen met het houden van bijen waarna ik hem in heb gevolgd en interesse kreeg in het bijenhouden. Robert heeft mij aangestoken met het bijenvirus en 2007 hebben we samen imkerij Ecopoll opgericht.

Naast het houden van bijen vind ik het leuk om te werken met mensen. Door het opzetten van de dagbesteding wil ik meer betekenen voor de medemens. In mijn directe omgeving heb ik te maken gehad met iemand die dementie had en weet ik hoe belangrijk en hoe zwaar mantelzorger kan zijn. Ik vind het dan ook belangrijk dat de cliƫnten die bij ons komen een goede dag hebben maar ook de mantelzorger tot rust kan komen.

Tot de dag van vandaag begeleid ik mensen met plezier en help ik waar het nodig is. In mijn studie tijd heb de mbo opleiding afgerond en tot mijn eerste zwangerschap gewerkt in het verzorgingstehuis. Samen met Jasper werk ik nu voor de zorgimkerij waar ik voornamelijk contactpersoon ben voor de cliƫnten en naasten.