Individuele begeleiding

We vinden het belangrijk dat onze gasten de ruimte hebben om zelf activiteiten te kiezen die zij leuk vinden. Onze medewerkers helpen en ondersteunen hierbij waar nodig. Benieuwd naar onze activiteiten? Op deze pagina vind je alle informatie.

Team Ecopoll

Elke dag is anders

We hebben zowel binnen als buiten een ruime keuze aan activiteiten.

Buiten
Zo hebben we buiten veel ruimte waar je voor de dieren kunt zorgen of kunt tuinieren. Maar er is ook genoeg plek om even te rusten zoals bijvoorbeeld op het terras.

Binnen
Binnen is er ook genoeg te doen! Van biljarten tot mozaïeken of koken. Voor ieder wat wils. Ook worden er regelmatig groepsactiviteiten georganiseerd zoals bingo.

Naast de activiteiten op locatie zorgen we ook regelmatig voor verschillende uitstapjes in de regio.

Voor de gasten is het ook mogelijk om met een rolstoel naar de dagbesteding te komen. De faciliteiten zijn hierop ingericht en waar nodig kan ondersteuning worden aangeboden.

Meer weten over de mogelijkheden?

De mogelijkheden

Kosten

Wij bieden dagbesteding vanuit WLZ, WMO en PGB. Daarnaast is het ook mogelijk om de dagbesteding zelf te bekostigen wanneer dit de wens is. Naast de financiële vormen vinden wij het belangrijk om flexibel te zijn. Iedereen kan haar of zijn wensen uitspreken en wij zullen hier zo goed mogelijk op aansluiten.

Wanneer?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag open van 10:00 tot 16:00 uur. Het is ook mogelijk om dagdelen te komen:

  • Ochtenddeel van 10:00 -13:00 uur
  • Middagdeel van 13:00 – 16:00 uur

Tijdens het eerste of tweede dagdeel kun je ook meelunchen.

Vervoer

Wij bieden vervoer aan voor iedereen die geen vervoer heeft van of naar de dagbesteding. Bij zowel de WMO indicatie als WLZ indicatie zitten de kosten voor het vervoer erbij in begrepen.

Onze gasten worden tussen 9:00 en 10:00 opgehaald en tussen 16:00 en 17:00 thuis gebracht.

Diverse spellen

Erop uit

Biljarten

Dieren verzorgen

Tuinieren

Mozaïeken